Обновеният NPL наръчник на АСВ събира най-ценното знание за необслужваните заеми в кратък текст и атрактивни визии   

Доверието и умението да се адаптираш към резките промени в света са две ключови качества за успех. Те са особено важни в деликатната сфера на управлението на просрочени задължения, в която последиците от всяка грешка нарастват в бъдещето. Водени от желанието си да съхраним и предадем ключови умения и способности, ние от “Агенция за събиране на вземания” (АСВ), част от B2Holding, подготвихме ново издание на нашия NPL наръчник – “Как да навигираме в света на необслужваните вземания”. В него в кратко текстово съдържание, заедно с атрактивни визии, сме събрали повече от 11 години опит на българския пазар, като сме добавили и адаптирали и натрупаното знание на една от големите групи в сектора в Европа – норвежкият B2Holding.

От практиката знаем колко е важно за един бизнес да бъде подготвен и да знае как да реагира на процеси и събития, които заплашват финансовата му стабилност. Управлението на просрочени вземания е деликатна материя, за която се изискват както икономически и юридически познания, така и способности, често характерни за психолозите и инженерите – работи се с хора и се гради доверие. Това е съставка, без която нито един случай няма да приключи успешно.

Във времето на дълбоки промени, на които ставаме свидетели и в момента, новият NPL наръчник е компасът, с който всеки бизнес може да намери правилната посока насред вълните от прииждащи просрочени вземания. Той е полезен както за тези, които тепърва ще се сблъскват с проблема, така и за онези, които вече са се срещали с него, но търсят по-добро решение.

Надяваме се, че в едно кратко и атрактивно за окото четиво, каквото е NPL наръчникът на АСВ, ще откриете полезна информация. Изданието е среща с мениджърския екип на АСВ, която се надяваме да ви вдъхнови за по-добри резултати и да ви накара да повярвате, че с правилния партньор пречките пред растежа се преодоляват лесно.

Целият наръчник “Как да навигираме в света на необслужваните вземания” можете да видите тук.

Приятно четене!