Кариери

Успехът изисква HR инвестиции

„Ние подкрепяме и мотивираме професионалното израстване, защото вярваме, че зад успехът на АСВ стои всеки един служител, с неговите талант, умения, усилия и най-вече отношение.“ –  Димитър Бончев, Изпълнителен директор на „Агенция за събиране на вземания“ ЕАД

Ние предлагаме:

  • динамична и интересна работа в приветлива работна атмосфера;
  • възможности за развитие и разгръщане на пълния потенциал;
  • конкурентно заплащане и атрактивни социални придобивки;
  • мотивационни програми и специално разработена бонусна система при постигнати резултати.
  • професионални обучения за развитие на експертизата;
  • участия в корпоративни събития, тренинги, тиймбилдинги.

„Агенция за събиране на вземания“ ЕАД приветства способните, амбициозни и ентусиазирани хора, които желаят да работят и да се развиват в стабилна международна компания с утвърдени правила. Ценим сътрудничеството, позитивния поглед и професионализма.

Разгледайте вакантните ни позиции и ще се радваме да се присъедините към нашия екип!

 

Вярваме, че зад успеха ни стоят на първо място нашите служители. Имаме ясна, мотивираща и последователна стратегия за управление на човешкия капитал. Разработената ни система за професионално израстване и развитие, инициативите, които организираме, както и отличната ни социална политика гарантират задържането и развитието на талантите в компанията.

С голяма част от служителите ни градим историята на АСВ от самото начало. Чрез механизмите на вътрешно израстване те минават през различните йерархични нива, което им позволява да задълбочават познанията си за дейността и нейните специфики, както и да натрупат ценен опит.

Инвестираме в обученията на служителите си, грижим се за баланса между личния и професионалния им живот. Осигуряваме постоянство в ръста на доходите и социалните им придобивки, без да сме подвластни на икономическите цикли. Държим на стандартите и етичните норми на работа. Щастливи сме да работим заедно по изграждането на корпоративната ни култура, която обединява уникалността и емоциите на всеки един от нас.