SOS Детски селища отличи АСВ за дългогодишен и верен партньор

В края на месец февруари се състоя ежегодното събитие на SOS Детски селища България, което традиционно събира съмишленици и партньори на сдружението. Тази година в концертната зала на Централен Военен Клуб SOS Детски селища отпразнува своя 30-годишен юбилей под надслов „Едно семейство“ и връчи годишните си награди за корпоративни партньори.

Агенция за събиране на вземания ЕАД получи признание за приноса си към каузата и награда за „Дългогодишен и верен корпоративен партньор“. Отличието бе връчено от проф. д-р Росен Коларов, един от учредителите на SOS Детски селища и дългогодишен председател на Управителния съвет. От страна на агенцията наградата прие Зорница Банкина, Директор „Бизнес развитие“.

„Всички истински истории, с които SOS Детски селища ни правят съпричастни, ме карат да вярвам в доброто. Надявам се още дълги години да работим заедно в подкрепа на тази благородна кауза.“, сподели Зорница Банкина.

АСВ е партньор на SOS Детски селища от 2013г. и провежда ежегодно инициативата „Вие идвате, ние даряваме“, променяйки към по-добро съдбата на деца в неравностойно положение. С помощта на компанията и другите си корпоративни партньори SOS Детски селища България осигурява семейство и здравословна среда за развитие и израстване на деца, лишени от родителска грижа или такива, които са на път да я загубят. Основната дългосрочна цел на кампанията е всяко дете да има семейство и да расте в среда на любов, уважение и сигурност.