Новият бюлетин на АСВ е тук

Мартин Мурански, директор "Кредитен риск" в TBI Bank
Мартин Мурански

Тримесечното специално издание, подготвяно от Агенция за събиране на вземания (АСВ) събира на едно място най-важните новини от сектора за управление на дълг. Първият за тази година брой се фокусира върху технологиите и тяхното влияние във финансите.

В изданието ще прочетете примера нa TBI Bank в голямата промяна – една банка се превръща от класическа в технологична. Разговаряме с Мартин Мурански, директор „Кредитен риск“ в TBI Bank за това какво е да бъдеш банкер от ново поколение.

АСВ споделя своя опит с новите технологични системи, които позволяват бърза и лесна обработка на информация. Ще прочетете какви са плановете на B2Holding, част от който е АСВ. Освен финансови резултати, норвежкият холдинг обяви какви инвестиции ще има през годината. Намаляват ли просрочените кредити и защо банките в региона активно продават портфейли – също в бюлетина.

И тъй като знаем колко е важна добрата почивка и свободното време, сме подготвили идеи за пътешествия до близката и слабо позната Дунавска България.

Целият бюлетин вижте тук.