Новият АСВ бюлетин с NPL новини и истории вече е в мрежата

Coverage of DCA E-newsletter #1 2020Октомврийският брой на бюлетина на Агенция за събиране на вземания ЕАД (АСВ) с новини и истории от NPL сектора в България и региона вече е публикуван. В него всеки, който има досег със сектора на управление и изкупуване на просрочени вземания, може да открие интересна и полезна информация за пазара.

В новия брой представяме пазарния възход и практиките за събиране на вземания на компанията за бързи кредити City Cash, наш партньор със 100 офиса в 🇧🇬 България и още 40 в 🇷🇴 Румъния и 🇲🇰 Северна Македония. Очеркът включва визията и мнението на финтех директора на City Cash – Григор Димков.

Бюлетинът съдържа още информация за: финансовите резултати 📊 на B2Holding, компания-майка на АСВ, постигнати в условията на епидемия от COVID-19; новите ключови мениджъри на норвежкия холдинг; иновациите в дейността на АСВ и очакваните ефекти от тях, представени от изпълнителния директор Димитър Бончев и други. В края сме събрали и свежи идеи как да изградим баланс между работата и семейството в условията на хоум офис, предизвикателство за милиарди в цял свят.

Вижте целия бюлетин 👉 тук