Как прескочихме планината за партньорите си

Тази година беше изпълнена със събития за Агенция за събиране на вземания. В седмата година от създаването си успяхме да станем първи в сектора в България, придобихме най-големия портфейл необслужвани заеми, продаван някога на местния пазар, и бяхме първите, които анонсираха, че предстои да пуснат дигитално решение за своите частни клиенти.

Стигнахме много крайъгълни камъни,

но решихме да не спираме до тук. Затова прескочихме планината.

Основополагащото правило в екипа ни от първия ден на компанията е било да имаме доверие помежду си и да печелим доверието на партньорите си с адекватни и говорещи сами за себе си действия. Така се роди и мотото ни “Успехът изисква доверие”.

Винаги сме се старали да сме устойчива опора за партньорите си и да им даваме сигурност в техните решения, били те нови и непривични за тях.

Този път решихме да се поставим в обратната ситуация и ние да се доверим на специалисти да ни навигират в непознат за нас процес. В тренировка за поемане на премерен риск и гласуване на доверие част от екипа на АСВ полетя с парапланери.

Видео екип засне един от тези моменти, за да можем по-често да си напомняме на какво сме готови и че всеки риск е оправдан само ако се поеме с доверен партньор.

Видеото е заснето в партньорство с Alfa Communications Consulting, MuteMadness Studio и Club Atlas.