Да полетиш с балон над едни от най-красивите скали в света

В началото на годината обикновено е време да се обещава и да се правят планове за новата година. Вместо обещания, споделяме с вас новото ни корпоративно видео ⛰️. Историята на заснемането му започна с това как да пресъздадем по неочакван, но добре приет начин, мисията и ценностите на компанията ни. Направихме го в един есенен ден, в най-северозападния български край, близо до Белоградчик, с помощта на партньорите ни по проекта – известния фотограф и кинематограф Вихър Ласков и неговият екип. 

ПР-и, режисьор, оператор, гримьор, асистенти, както и екип за полета с балон, заедно с двамата актьори, пристигнаха, доверявайки се на обещанието на синоптиците за хубаво време. Както често се случва в живота, реалността малко се размина с прогнозите, но и точно тогава съдбата ти поднася непредвидено добри възможности ⛅. В крайна сметка облаците не ни попречиха да следваме намеренията си да реализираме нещо стойностно и автентично, а заслугата, както се казва в такива мигове, е на целия екип. 

Да имаш до себе си хора, на които можеш да разчиташ, е ключов фактор зад всеки успешен проект. Знаем го отлично, затова в АСВ работим винаги като екип и пренасяме доверието в отношенията си с всеки клиент. 

Неслучайно и двамата „актьори“ са част от екипа на АСВ. Със синхрон и увереност те се изправиха пред предизвикателството да полетят над скалите.

Издигането с балона ни подари и кадри, за които не подозирахме, но те се оказаха най-силният, кулминационен момент във видеото, напомняйки, че отвъд мъгливата далечина винаги ни очаква нещо слънчево и зареждащо доброто ни настроение. Така е и в живота – с правилния екип е възможно да погледнеш отвисоко и да преодолееш предизвикателствата, пред които си изправен, да провериш границата на възможностите си и дори да я надскочиш, за да разкриеш докрай потенциала си. 

Защото предизвикателството на трудните моменти не се крие в това да оцелееш и да продължиш. Предизвикателството е да приемеш промяната, която ще те направи по-силен, с по-добри позиции и ще ти позволи да растеш без ограничения.

Приятно гледане! 🌱🎈

 

Видеото е заснето в партньорство с Alfa Communications Consulting, Vihro Laskov Photography&Videography и Център за приключенски туризъм – Белоградчик.