АСВ отбеляза 9-тия си рожден ден с норвежко парти

Лого на АСВЗимна приказка по норвежки в комбинация с топли думи и пожелания от доверени партньори и приятели, както и с поредна благородна кауза. В тази атмосфера отпразнува своя 9-ти рожден ден Агенция за събиране на вземания ЕАД (АСВ), част от B2Holding.

 

 

В галерия nOva art space повече от 100 гости имаха възможност да се насладят на живописта на Атанас Яранов под акомпанимента на талантливия квартет Destiny, който придава модерно звучене на класическата музика. Подбрани скандинавски кулинарни изкушения направиха норвежката зимна вечер още по-автентична и приказна.

 

 

 

 

 

 

За девет години постигнахме немалко – компанията претърпя огромна метаморфоза и от малкия старт-ъп на двама предприемачи се превърна в една от основните движещи сили на пазара на управление на вземания в България. Зад този успех до голяма степен стоите и Вие, нашите партньори, стигнахме дотук, защото повярвахте в нас, гласувахте ни доверие и вярвам, ние го оправдаваме ден след ден и така вече 9 години. Огромно благодаря за това, че сте част от нашата успешна история, ние продължаваме напред, целеустремени и жадни за нови успехи и разчитаме на Вашето партньорство, за да ги постигнем!”, обърна се към гостите Димитър Бончев, изпълнителен директор на АСВ.

 

 

 

 

 

 

Пожелание за успешно партньорство и солидарност отправи и председателят на съвета на директорите на АСВ и регионален директор за Югоизточна и Централна Европа в B2Holding – Георгиос Христофору. На събитието присъстваха и Харалд Хенриксен, директор „Корпоративно управление“ на холдинга и Елиас Маландрис, финансов директор и директор по придобиванията за Югоизточна Европа.

Изпълнителният директор на АСВ - Димитър Бончев (вляво) и председателят на съвета на директорите на АСВ и регионален директор за Югоизточна и Централна Европа в B2Holding - Георгиос Христофору.

 

 

 

 

 

 

За поредна година АСВ подкрепи SOS Детски селища България на принципа “Вие идвате, ние даряваме”. Инициативата е дългогодишна и чрез нея компанията с активното съдействие на своите бизнес партньори дарява част от приходите си на организацията, подкрепяща с любов и грижа деца в неравностойно положение. “Дълбока благодарност на служителите и ръководството на АСВ, че ни подкрепят през тези девет години. Чрез тяхна помощ успяхме да отгледаме едно стабилно и добро ново поколение,” заяви Валерия Георгиева, национален изпълнителен директор на SOS Детски селища България. В заключение тя припомни фраза на немския писател Ерих Кестнер, че на света няма добро, ако всеки ден не го правим по малко сами.